Blackjack – Ett par sätt att öva på korträkning

När man ser personer som räknar kort i filmer när de spelar Blackjack, så har de alltid dyra kostymer och vinner stora pengar varje kväll. För att sedan jagas ner av säkerhetsvakterna på casinon. Men i verkligheten är korträkning väldigt annorlunda och kräver mycket träning. För att kunna vinna stora pengar är det extremt viktigt att kunna räkna kort. Så i denna artikel ska jag ta upp ett par sätt som man kan träna på detta.

Dela kort till dig själv

Om vi förutsätter att du är införstådd med alla aspekter med att räkna kort i Blackjack, då är nästa steg att öva på allt du har lärt dig om det. Det lättaste sättet är att dela kort till dig själv medan man försöker hålla räkningen uppe. På detta sätt kan du fortsätta tills du blir skicklig på det. När detta väl händer kan du börja dela korten snabbare och utmana dig själv på detta sätt.

Använd en korträknarapp

Nu för tiden, finns det en massa program/appar som hjälper till att räkna kort eller för att öva på att göra det själv. Många av dessa är dessutom gratis.

Spela med vänner eller ett Blackjack team

Det är alltid lättare att öva på korträkning med andra istället för att göra det själv. Om man inte har vänner eller bekanta som är intresserade av kortspel, kan man leta efter folk som är det och bilda så kallade Blackjack team. Det är inte så svårt att leta efter sådana personer på exempelvis blackjack forum online. Genom att bilda ett blackjack team kommer ni att ha större chanser till vinster och dessutom kan ni lära varandra olika tekniker.

Sammanfattningsvis är det lättare att öva på korträkning tillsammans med andra, man kan dessutom kolla på när folk spelar blackjack online för att se hur de gör. Men det går så klart att öva själv. Lycka till vid blackjack bordet nu!