Tips för ett roligare lotto

När vi på play-blackjack.se inte hänger vid blackjackbordet (på riktigt eller virtuellt online) finns det en stor chans att vi provar på något av alla andra roliga spel på nätet. Lotto är en av de riktiga klassikerna. Vi hörde med lottoguiden.se om vad de tycker man kan göra för att ha extra kul på lotto.

1. Spela på svenska sajter

När det finns så pass många lotterier att välja bland är det nästan en självklarhet att bara spela på svenska sajter. Då är allt på svenska och du vet att du är skyddad av vår trygga lagstiftning.

Spelar du på ett lotteri med licens från Spelinspektionen behöver du inte oroa dig för att bli lurad av skumma sajter. Händer det mot förmodan något som du tycker är fel är det lätt att klaga och få rätt.

När du kan vara trygg i ditt spel är det också lättare att ha kul.

2. Hitta ett bra sätt att välja lottorad

Bland dessa tippsen berättar LottoGuiden om hur du kan göra för att på bästa sätt välja lottorad. Utgångspunkten är att det är slumpen som regerar i lotto, inte kunskap. Till skillnad från exempelvis Black Jack (som vi som bekant är stora fans utav) går det inte att påverka utgången genom smarta system.

Däremot kan du öka chansen att få en större vinst om du kör med lottosystem. Det handlar inte om ett system att välja rätt lottorad utan snarare att få fler vinstchanser per rad.

Utöver detta är tipset att köra en slumpgenerator för att slippa komma på numren själv. Möjligtvis kan du undvika väldigt populära nummer som datum, turnummer och lyckonummer. Orsak: Om du vinner på dessa får du sannolikt dela på vinsten med någon annan.

3. Spela utländska spel i Sverige

Slutligen har vi ett tips på hur du kan njuta av ett roligare lotto genom att prova på utländska lotterier. Nu menar vi inte att du ska spela på utländska sajter. Istället handlar det om att spela på svenska lottoportaler via lottobetting.

Du satsar på utgången i ett lotteri från ett annat land men får fortfarande den säkerhet och bekvämlighet som ett svenskt lotto erbjuder. Varför inte prova att spela på lotto i Brasilien, Frankrike, Belgien, Spanien eller Chile? Till saken hör att om du råkar vinna på något av dessa lotton så får du fortfarande pengarna utbetalda direkt till ditt svenska spelkonto.

Ha det så roligt på lotto och lycka till!