Värdefulla tips för att spela på trav

travtipsAtt spela på trav kan man göra för en lång rad olika skäl. Man får en chans att ta del av gemenskapen genom att träffa nya människor som likt en själv är intresserad av sporten, men detta är enbart grädden på moset. Därtill är det en förträfflig outlet för spänning samt en potentiell chans att kamma hem miljonvinsten. Istället för att fråga sig själv varför man bör spela på trav så borde frågan istället lyda ”varför inte?”. Det finns så mycket att se och att upptäcka, så läs gärna mer om tips gällande att spela på hästar nedan och fortsätt därefter bort till en av de många sidorna som gör spelandet till en verklighet.

Att ta hem vinsten

Det var så sent som 2010 då en lycklig spelare vann mer än 67 miljoner kronor när hen spelade på trav, så inte är det omöjligt att kamma hem storvinsten. Trots att det må vara svårt att vinna stora pengar så finns det en mängd olika tips och trick för att hjälpa en på vägen, och kunskap kring de olika hästarna kommer definitivt att hjälpa. Med tanke på hur lång tid experterna lägger på att samtala med kuskar och gå igenom lopparkivet så kommer det inte som en överraskning att deras chanser att vinna är större. Ifall man är en nybörjare som nyligen har fått upp intresset för att spela på hästar så är det första tipset därför att inte satsa några större summor i början. Spela för små insatser och öka gradvis efter dess att man har blivit mer kunnig inom trav.

Välj en spelvärdig häst

I många lopp finns det en specifik favorit i form av en häst som en majoritet av spelare förmodar kommer att vinna. När en hel uppsjö av spelare lägger sina pengar på en och samma häst så kan man dock inte förvänta sig några spektakulära vinster. Istället bör man därför tänka långsiktigt och lägga krut på en ”spelvärdig häst”, med andra ord en häst som har underskattade vinstchanser. Dessa hästar må inte vinna särskilt ofta, men när det väl händer så har man plötsligt i princip vunnit jackpotten. Utomordentliga resultat kan komma till den som är tålmodig.

Översikt av smarta tips

Om det finns några väldigt specifika tips som sannerligen hjälper så är de följande tipsen ovärderliga:

  1. Se till så att du tittar på trav så ofta som möjligt för att lära dig mer om varje häst, kusk och hur loppen fungerar.
  2. Kika på statistik som kommer att ge dig information kring hästarna, banorna samt distanserna.
  3. Satsa inga enorma summor från början, utan öka dessa gradvis efter dess att du lär dig mer om trav.
  4. Ta del av de tips som experterna ger, då de ofta har insiderinformation genom att ha samtalat med kuskar, flitigt läst igenom lopparkivet och desutom har stor erfarenhet av tidigare spel.
  5. Spela långsiktigt och ha tålamod.
  6. Läs lopparkivet för att lära dig mer om de olika hästarna.

Med dessa tips tillhands kommer det förhoppningsvis inte att dröja länge innan man själv ger sig ut och spelar på trav. Vem vet – kanske är det snart ens lyckodag!